Kezdőlap
Útmutató

ÜZLETSZABÁLYZAT

Üdvözöljük az ABABA webáruházban! Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni:

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Az ABABA webáruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a http://www.ababa.hu és webcímen, jelenleg csak Magyarország területéről.

Telefonon, faxon, email-en, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

Az ABABA webáruházban magyarországi elérhetőségről mindenki vásárolhat regisztráció nélkül, aki elfogadja a jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.


ÁRUÁTVÉTELI ÉS FIZETÉSI MÓDOK* 

- GLS csomagpontokon történő személyes csomagátvétel 1.200 Ft utánvéttel, 1.000 Ft előre utalást követően. A Megjegyzés ablakba másolja be rendelés leadáskor a válaszott GLS csomagpont nevét címét. GLS CSOMAGPONT KERESŐ  - << KATT IDE


- Kiszállítás GLS futárszolgálattal utánvétes vagy előreutalást követő fizetéssel (a szállítási költség 1.500-Ft utánvéttel, 1.200 Ft előreutalásos fizetéssel, ha külön máshogyan nem jelzett a terméknél**)

Az ABABA webáruházban vásárolt termékek házhoz szállítása a GLS futárszolgálattal, illetve nagyobb méretű és súlyú termékek esetén egyedi módon történik.

Előreutalásos fizetési mód választása esetén a rendelés leadását követően az utalási adatokról információs levelet küldünk, és kérjük az előreutalást csak ezt követően elvégezni. A rendelést az összeg beérkezését követően fogjuk kiszállítani.

A feladott csomagok várható kézbesítési ideje 1-3 munkanap. 

Ha az árut beszerzési okokból 1-3 nap alatt nem sikerük feladni, erről ügyfélszolgálatunk Email-en, vagy telefonon értesítést ad.

** Néhány terméknél a szállítási kondíciók egyéniek, tekintettel a termék méreteire illetve a szerelési munkákra. Pl Jungle Gym, Coaland termékek. Ezeknél a termékeknél külön jelezzük a szállítási feltételeket.

- Csomag átvétel személyesen csak a játszótéri játékokra és kiegészítőikre lehetséges Halásztelken:

A COALAND és JUNGLE GYM játszóházak személyes átvétele Halásztelken lehetséges munkanapokon és hétvégén egyeztetett időpontban.ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT MINTA.:: A BABA Webáruház COALAND JUNGLEGYM fa kerti játszóterek : : Akciók :: tel: 0630-9999-800 :: www.ababa.hu :
A nagyon BABA! - De NEM csak BABA! ::.
ABABA webáruház