BUKI CHIMI Kémiai kísérletek készlet Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása
BUKI CHIMI Kémiai kísérletek készlet
Ár: 14,990Ft
AJÁNLATUNK: 13,790Ft
Kedvezmény: 1,200Ft (8%)

AJÁNLÁS:
150 kémiai kísérlet egy dobozban! A doboz üvegcséket, cseppentőt, védőszemüveget és egyéb eszközöket tartalmaz a sikeres kísérletezéshez.A kísérletekhez otthonról is kell hozzávaló: ecet, víz, kóla stb.


INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Megjegyzések: Játék > Oktató és logikai játék > Oktató, tanuló játék
Elérhetőség: Készleten van
Termék leírás
BUKI CHIMI Kémiai kísérletek készlet

Írj láthatatlan tintával vagy készíts parfümöt! Húzz buborékot magad köré! Tüntesd el a tojás héját anélkül, hogy hozzáérnél! Csak néhány példa az izgalmas kísérletekre, amiket kipróbálhatsz.

150 kémiai kísérlet egy dobozban! A doboz  üvegcséket, cseppentőt, védőszemüveget és egyéb eszközöket tartalmaz a sikeres kísérletezéshez.A kísérletekhez otthonról is kell hozzávaló: ecet, víz, kóla stb.

További kísérletek: Szappanbuborék festmény, Kerülj a buborék belsejébe!Készíts vulkánt! Titokzatos homok, Lebegő olaj, Mit jelent a kemény víz? Készíts virágos parfümöt!Mennyit iszik egy növény?

Azoknak a 10 éven felüli gyerekeknek és felnőtteknek (!) ajánljuk, akik érdeklődnek a kémiai, fizikai jelenségek iránt és szeretnek kísérletezni: saját maguk megtapasztalni, hogyan működik a világ. Ajánljuk még Iskoláknak is a kémia órák színesebbé tételéhez, szemléletes, kézzel fogható bemutatókhoz. A magyar nyelvű útmutató tartalmazza a kísérletek részletes leírását.

10 éven felüli gyerekeknek!