Jungle Gym Fort kerti fa játszótér akció! JUNGLEGYM Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása
Jungle Gym Fort kerti fa játszótér akció! JUNGLEGYM
Ár: 210,000Ft

Rendelés: Összeszerelés nélkül; Összeszerelés nélkül méretre vágva
(+ 12,125.98Ft); Összeszereléssel (+ 44,866.14Ft)
Választott csúszda szín: Kék; Zöld; Sárga; Piros

Színre festés: Nem kérek színre festést; Színre festve egyeztetett Sadolinnal
(+ 42,440.94Ft)
Tetőszint magasítás: Nincs; Magasítva 30cm-el (+ 3,637.80Ft)
AJÁNLÁS:
COALAND és JUNGLEGYM játszóterek rendkívül kedvező árakon, igény szerint méretre vágva a sajátkezű összeszereléshez. Kérhető szállítva és összeszereléssel is 7-10 munkanapon belül.

FONTOS INFORMÁCIÓ! Az összeszereléssel rendelt játszóházakat a helyszínen állítjuk fel, és nem összeszerelve szállítjuk, biztosítva ezzel a helyszín adottságainak megfelelő pontos felállítást. A játszóház felépítmények súlya típusonként 200-400 kg közötti, ezért a szállításnál fontos a könnyű mozgathatóság. Bp-en az "Összeszereléssel" vagy "méretre vágva" kért torony szállítása ingyenes!

Megjegyzések: Játék és hobbi > Kerti játékok
Súly: 100000 g
Termék leírás
Ponyvatetős torony, mászófallal, mászókötéllel, periszkóppal, homokozóval,3 m-es csúszdával és macskahálóval. A torony alá piknikasztal helyezhető. Magas nyomáson impregnált fenyő. Csatlakoztatható hozzá Monkey modul, vagy Swing modul

Faanyag típusa: impregnált borovi fenyő (alapkezelt)
A faépítményt külön kezelni nem szükséges.

A kívánt színre lefesthető egyénileg kb. 3-4 óra alatt. Vagy kérhető színre festve is Sadolin Plus kültéri lazúr színskálából. A szín a rendelés leadását követően kerül egyeztetésre.

A felépítmény megrendelhető szereléssel vagy szerelés nélkül is, festéssel vagy festés nélkül.

Budapesten a méretre vágva vagy összeszereléssel kért játszótornyoknál  a szállítás ingyenes. Az ország egyéb területeire a szállítási díj 100 Ft km-enként Budapesttől  számítva (Pl Győr 90 km : 9.000 Ft)

Szerelés vagy méretre vágás nélkül kért megrendeléskor a szállítási költség km-enként 120 Ft Budapesttől számítva (Pl. Szolnok 100 km = 12.000 Ft).

Fizetési mód: készpénzben az áru átvételét követően (vagy kérés esetén előreutalással)

A szállítási illetve szerelési határidőről érdeklődjön telefonon (30-9999-800), mivel ez függ a beérkező aktuális rendelések mennyiségétől. Várható kiszállítási (szerelési) határidő a megrendeléstől számított 1-2 hét.

Miután rendelését leadta, a terméket szállító csapat felveszi Önnel a kapcsolatot. Rendelését a kiszállításig bármikor módosíthatja.

Jungle Gym játszótér választék: Jungle Gym Palace, Jungle Gym Fort, Jungle Gym Chalet, Jungle Gym Farm, Jungle Gym Villa, Jungle Gym Lodge, Jungle Gym Cabin, Jungle Gym House, Jungle Gym Hut, Jungle Gym Club, Jungle Gym Castle, Jungle Gym Tower, Jungle Gym Peak, Jungle Gym Barrack, Jungle Gym Cottage, Jungle Gym Cubby, Jungle Gym Mansion,
Jungle Gym játszótér modulok: Jungle Gym Swing, Jungle Gym Monkey, Jungle Gym Rock, Jungle Gym Climb, Jungle Gym Bridge